Välkommen till min blogg om inre frid

Meditation och yoga


skrivet den 16 jan av Admin, klockan:11:19
Vad är det för skillnad mellan meditation och yoga kanske det är några som undrar. Detta är inte helt enkelt att förklara och jag vet inte om jag är rätt person att svara på den frågan heller men jag ska försöka. Om jag har förstått det hela rätt så kan man säga att man använder meditation som en del av yoga i och med de viktiga övningarna när det gäller att utöva yoga. Sedan är det också så att man ofta använder meditation efter yoga eftersom kroppen då är lagom avslappnad. Det som man kan säga är gemensamt för dessa båda är att man strävar efter att frigöra kroppen från negativ energi. Sedan är det väl också så om jag har förstått det rätt att yoga är mer fysiskt på ett sätt än vad meditation är. Men som sagt jag vet inte så mycket om just det här så tänk på att jag svarar det som jag tror.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt