Välkommen till min blogg om inre frid

Jag har testat båda


skrivet den 15 jan av Admin, klockan:11:18
Jag har testat både dessa delar och för mig personligen så passar det bättre att göra det på egen hand men detta har främst att göra med att jag har ganska långt till närmaste gymmet som erbjuder kurser i detta. Det betyder att det för mig är mycket krångligt att ta sig dit och det är alltså därför som det för mig är enklare att göra det på egen hand. Men visst, ska man göra det på egen hand så gäller det att man verkligen har disciplin och att det blir av. Det är den svåra biten med att göra det själv. Vet man att man kanske inte kommer att göra det regelbundet själv är det kanske bättre att ta sig antingen till ett meditationscenter eller till ett gym då chansen är större attd et blir av för det är ju det som är meningen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt