Välkommen till min blogg om inre frid

Den här bloggen


skrivet den 12 jan av Admin, klockan:11:17
Jag hoppas att den här bloggen har hjälp er att sätta er in i det här med meditation lite mer. Det var det som var mitt syfte när jag började skriva den här bloggen, det vill säga att jag ville informera rent generellt om meditation och att sedan kanske inspirera en och annan till att testa. Nu vet jag inte om jag har lyckats eller inte men det var som sagt det som var mitt mål och jag hoppas naturligtvis att jag har uppnått det målet. Jag själv tycker så mycket om meditation och därför ville jag skriva om det för att visa hur bra det kan vara. Det hjälper dig verkligen att slappna av och sedan har det naturligtvis andra funktioner också och man kan alltid utvecklas. Jag hoppas att fler kommer att testa meditation och uppleva de fördelarna som meditation faktiskt för med sig.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt